page1image26322064

NIEUWSBRIEF 26 november 2021

Secr.: 5104 PE Dongen, Lijsterlaan 11
email: kbo-dongen@outlook.com Ledenadministratie: kbo-leden@ziggo.nl

Deze nieuwsbrief is een onregelmatig verschijnend bulletin dat wordt toegestuurd aan leden met een email-adres. Door middel van deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van eventuele wijzigingen in ons programma of andere actuele gebeurtenissen.

_________________________________________________________________

De Kerstviering gaat dit jaar weer niet door We worden ingehaald door de actualiteit ...

Voordat de december-uitgave van Ons Eigen Venster naar de drukker ging, was het ons nog niet bekend dat de besmettingscijfers en daarmee gepaard gaande ziekenhuisopnamen zo snel de pan uit zouden rijzen.

Wij, als bestuur, hebben overleg gepleegd en kwamen tot de conclusie dat het niet langer verantwoord is met een grote groep mensen, allen behorend tot een van de meest kwetsbare groepen, samen te komen voor een kerstviering.

Met pijn in ons hart hebben wij het besluit genomen om de geplande kerstviering van dinsdag 21 december te annuleren.

Wij hopen dat u begrip heeft voor ons besluit.

In overleg tussen KBO Brabant & partners is
besloten om de 19e editie van de Senioren
Expo, vanwege de oplopende corona cijfers en
de aangescherpte maatregelen te verplaatsen.
De leukste beurs voor 50 plussers in Brabant stond gepland van 18 tot en met 23 januari 2022 in NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven.

Daarom is besloten om de 19de editie van de Senioren Expo te verplaatsen naar: dinsdag 10 tot en met zondag 15 mei 2022
in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven.

_________________________________________

page1image26369968 page1image26377872 page1image26370176

De bezoekers behoren tot de grootste risicogroep tijdens deze Coronapandemie. Helaas kan de veiligheid en gezondheid van de bezoekers niet worden gegarandeerd in januari aanstaande. De veiligheid en gezondheid van bezoekers, exposanten, leveranciers en alle medewerkenden aan de Senioren Expo staan voorop.

page2image26216480

Streep door DongenIce 2021/2022

19-11-2021

Waar de bestuurs- en commissieleden een paar weken geleden supergemotiveerd waren om de 15e editie van DongenIce te lanceren, zijn ze helaas opnieuw ingehaald door de COVID-19- maatregelen en de risico’s die deze met zich

meebrengen voor de organisatie van een dermate groot evenement zoals DongenIce. Het bestuur heeft de moeilijke beslissing moeten nemen om dit jaar voor de tweede keer op rij een streep te halen door DongenIce.
DongenIce 2022/2023 staat gepland van16 december 2022 tot en met 8 januari 2023.

_________________________________________________________________

Geen Nieuwsbrief van KBO Dongen ontvangen?

Zijn er mensen in uw kennissenkring, die wel lid zijn van KBO Dongen, maar deze Nieuwsbrief (nog) niet ontvangen?

Dan is het zeer waarschijnlijk, dat wij geen (correct) emailadres van die mensen hebben.

U kunt (na lezing) deze Nieuwsbrief (of de inhoud daarvan) delen met die mensen èn aan hen vragen om hun emailadres aan ons door te geven.