Over deze reis wordt nog onderhandeld.

5 – DAAGSE  BUSREIS  NAAR  WINTERBERG

Ja, u leest het goed, bij voldoende deelname gaan we van 4 mei 2020 t/m 8 mei 2020 een 5-daagse reis organiseren naar het fraaie vakantiehotel          Der Brabander in Winterberg in het mooie Sauerland, Duitsland.

En waarom zo’n meerdaagse reis, zult u zich misschien afvragen?

Welnu, uit de eerder gehouden enquête kwam naar voren dat er best interesse was voor een dergelijke uitstap en deze uitslag heeft de reiscommissie aan het werk gezet.

Samen met Van der Wou Busreizen kunnen wij u een mooie reis aanbieden naar Der Brabander in Winterberg. Een prachtig vakantiehotel in het al even  gezellige Winterberg. Een hotel waar je je thuis voelt, waar van alles te beleven is voor wie dat wil, maar waar je ook ongestoord met een goed boek bij de open haard of op het mooie zonneterras kunt gaan zitten. Het is een hotel met verschillende kamertypes en luxe vakantie-appartementen.

Tijdens ons verblijf in Der Brabander zullen er op de 2e, de 3e en de 4e dag mooie excursies worden georganiseerd, waar u op vrijwillige basis aan kunt deelnemen. Maar  u bent zeker niet verplicht om dat te doen. Het staat u natuurlijk ook vrij om bijvoorbeeld te gaan wandelen te shoppen in Winterberg of om in het hotel te blijven en daar gebruik te maken van de vele aanwezige faciliteiten.

De lunch en drankjes komen voor eigen rekening.

De avonden zullen worden opgeluisterd met leuke animaties, in de vorm van fakkeltocht, bingo, quiz en muziek. Met als klap op de vuurpijl op de donderdagavond een geweldige dinnershow met een 4-gangen diner als “afsluiting” van een mooie week.

Op vrijdag vertrekken we na het ontbijt weer huiswaarts en sluiten we deze reis af met een afscheidsdiner bij de Viersprong in Dongen.

Dit alles, inclusief de excursies, samen met dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet en smakelijke keuzediners, is in de prijs inbegrepen.

Om in te schrijven voor deze reis vragen wij een aanbetaling van € 100,00 per persoon. Let op : U kunt zich alleen per kamer opgeven.

De beschrijving van de kamers en de faciliteiten vindt u op de achterzijde van het inschrijfbiljet.

De kosten voor deze mooie reis zijn als volgt:

Standaard kamer:  2 personen á € 410, –  per persoon.

Standaard-plus kamer:  2 personen á € 425,-  per persoon.

Royal kamer: 2 personen á € 455,-  per persoon.

3 kamer-appartementen voor 4 personen € 395,-  per persoon

3 kamer-appartementen voor 3 personen € 410,-  per persoon.

Let op:  deze prijzen zijn exclusief annulerings- en reisverzekering. Indien u geen doorlopende reis/annuleringsverzekering hebt gelieve u hiervoor zelf zorg te dragen.

Inschrijven voor deze mooie reis kan uiterlijk tot 14 december 2019 en alleen door bijgaand formulier volledig ingevuld in te leveren bij de reiscommissieleden, zoals vermeld op het formulier of per e-mail aan:

jan.van.erven@outlook.com   of     henk-vanos@home.nl

U dient dan ook tegelijkertijd € 100,- per persoon als aanbetaling te voldoen op de rekening van KBO Dongen:  NL 19 RABO 0111 9218 05

Belangrijk:

Deze reis kan alleen doorgang vinden als er minimaal 30 personen aan deelnemen, dus snel inschrijven en de aanbetaling van € 100,- per persoon  voldoen is belangrijk !!

Het moment van ontvangst van uw aanbetaling op de rekening van KBO Dongen is bepalend bij teveel inschrijvingen ! Er kunnen nl. echt niet meer dan 58 personen deelnemen aan deze reis,  dus:  vol = vol.

Voor eventuele vragen kunt u bellen:  Henk van Os, tel 0162-318275 of   06-54 35 75 37

wilt u het hotel even online bekijken klik dan op deze link,https://brabander.nl/?gclid=CjwKCAiA27LvBRB0EiwAPc8XWYc3tNY0sgAyTr81kkdqi6zu8Ly3e1ngiVLTcFbK-h9dxQ9VRGe4SxoC9XwQAvD_BwE