Inschrijvingsformulier voor de 5-daagse KBO Reis naar Winterberg van 20 t/m 24 september 2021. Onderstaande personen willen zich hierbij inschrijven voor de Reis naar Der Brabander in Winterberg.
  • Gelieve dit formulier vóór 15 februari 2021 ingevuld bij een van de leden van de reiscommissie in te leveren: Henk van Os Rosariopark 91, 5104HW Dongen Peter van Hoppe Dr.Willem Dresslaan56, 5104 JR Dongen Mocht U dit liever per mail doen, dan kunt u een mail met daarin bovenstaande gegevens en uw keuze sturen naar: ................@home.nl of .......gmail.com Door onderaan het formulier de button versturen in te drukken komt dit formulier automatisch bij de organisatie terecht.

Ondanks het feit dat het coronavirus ons doen en laten nog volledig beheerst
en onze bewegingsvrijheid tot een minimum beperkt,
willen wij aan het begin van dit nieuwe jaar toch positief vooruit kijken en hopen dat we binnenkort weer bij elkaar op bezoek mogen en weer meer andere activiteiten kunnen ondernemen, Want daar is bij u allen nu zeker onderhand wel behoefte aan. Vooruitlopend op eventuele versoepeling van de ons opgelegde maatregelen is de reiscommissie al volop bezig om diverse reizen onder voorbehoud vast te leggen, zodat we bij groen licht direct een mooi programma aan u kunnen presenteren.

De data zijn reeds vastgelegd en zijn te lezen op bijgevoegde activiteiten- jaarkalender.
In Ons Eigen Venster van februari zullen we daar nader op ingaan.

Voor één reis moeten wij echter vanwege de beperkte optie nu al uw aandacht vragen en dat is de 5-daagse busreis naar Winterberg in Duitsland, die vorig jaar geen doorgang kon vinden vanwege corona.
Op veler verzoek willen we opnieuw een poging doen om deze reis te gaan organiseren.

Samen met Van der Wou Busreizen willen wij u een mooie reis aanbieden naar Der Brabander in Winterberg. Een prachtig vakantiehotel in het al even gezellige Winterberg.
Een hotel waar je je direct thuis voelt, waar van alles te beleven is voor wie dat wil, maar waar je ook met een goed boek bij de openhaard of op het mooie zonneterras kunt gaan zitten.

Het is een hotel met verschillende kamertypes en luxe vakantie-appartementen.
De beschrijving van de kamers en de faciliteiten vindt u op de achterzijde van het inschrijfbiljet.
Tijdens ons verblijf in Der Brabander zullen er op de 2e, de 3e en de 4e dag mooie excursies worden georganiseerd, waar u op vrijwillige basis aan kunt deelnemen. Maar u bent zeker niet verplicht om dat te doen. Het staat u natuurlijk vrij om bijvoorbeeld te gaan wandelen, te gaan shoppen in Winterberg of om in het hotel te blijven en daar gebruik te maken van de vele aanwezige faciliteiten.

De lunch en de drankjes komen voor eigen rekening.
De avonden zullen worden opgeluisterd met leuke animaties, in de vorm van fakkeltocht, bingo, quiz en muziek. Met als klap op de vuurpijl op de donderdagavond een geweldige dinnershow met een 4-gangen diner als ‘afsluiting’ van een mooie week.
Op vrijdag vertrekken we na het ontbijt weer huiswaarts en sluiten we deze reis af met een afscheidsdiner bij de Viersprong in Dongen.
Dit alles, inclusief de excursies, is samen met dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet en smakelijk keuzediner, in de prijs inbegrepen.

Om in te schrijven voor deze reis vragen wij een aanbetaling van € 100,00 per persoon.
Let op: U kunt zich alleen per kamer opgeven.
Het moment van ontvangst van uw aanbetaling op de rekening van de KBO Dongen is bepalend bij teveel inschrijvingen!!! Er kunnen nl. echt niet meer dan 58 personen deelnemen aan deze reis, dus: VOL = VOL.

De kosten voor deze mooie reis zijn als volgt:
Standaard kamer : 2 personen à € 430,- per persoon
Standaard-plus kamer : 2 personen à € 445,- per persoon
Royal kamer : 2 personen à € 475,- per persoon
3 kamer-appartement : 4 personen à 415,- per persoon
Eenpersoonskamer : € 475,-
Let op: deze prijzen zijn exclusief annulerings- en reisverzekering!
Indien u geen doorlopende reis/annuleringsverzekering hebt, gelieve hiervoor zelf te zorgen.

Inschrijven voor deze reis kan uiterlijk tot 15 februari 2021 en uitsluitend door bijgaand formulier volledig ingevuld in te leveren bij de reiscommissieleden, zoals vermeld op het formulier of per e-mail aan:
henkvanos91@gmail.com of p.vanhoppe@home.nl

U dient ook tegelijkertijd € 100,- per persoon als aanbetaling te voldoen
op de rekening van KBO Dongen: NL 19 RABO 0111 9218 05
Belangrijk :
Deze reis kan alleen doorgang vinden als er minimaal 30 en maximaal 58 personen aan deelnemen. Dus snel inschrijven en de aanbetaling van € 100,- per persoon voldoen, is belangrijk!!!

Voor eventuele vragen kunt u bellen: Henk van Os , tel 0162 – 318275 of 06 54 35 75 37